Engega el Blog del Servei de Suport i Assessorament a les Comunitats de Veïns i Veïnes al barri de la Mina i Mediació de Conflictes Comunitaris

Un nou espai informatiu arrenca al barri. La funció d’aquest bloc serà, principalment, facilitar el contacte entre el delServei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes: Assessorament i Mediació i el veïnat, oferint un racó de recursos de temàtica comunitària i d’organització veïnal.

Som un servei del barri que tractem totes les qüestions relacionades amb la convivència i els diferents conflictes que es puguin donar dins una comunitat de veïns i veïnes. Entendre’ns entre les mateixes persones que vivim en una escala de veïns/es és una necessitat i sovint no és una tasca gens fàcil. perquè hem de gestionar diferents interessos, diferents horaris, diferents ritmes, diferents cultures, diferents hàbits… sota un mateix sostre.

La nostra tasca s’orienta a identificar l’arrel del problema per tal d’intervenir-hi i gestionar-lo conjuntament amb el veí o veïns implicats. Tractem de dotar d’eines i habilitats a les persones que viuen al barri de La Mina perquè afrontin i gestionin els conflictes amb què es troben, per tal de superar-los i créixer com a persones i com a barri.
En aquest bloc s’hi penjaran des de notícies d’interès fins a informacions relacionades amb el barri o recursos útils per les comunitats de veïns i veïnes i les persones que hi viuen. Som un servei obert, així que sempre que vulgueu també podreu contactar amb nosaltres al correu equipescales@barrimina.cat o trucant al telèfon 93 462 64 69.
Fem de La Mina un exemple de convivència.
mart llevant

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s