Campanya d’Estiu: Per una bona convivència al carrer i a les comunitats de veïns. CONVIVÈNCIA, COSA DE TOTS

Des del Servei de Suport i Assessorament a les Comunitats de Veïns i Veïnes  i Mediació de Conflictes Comunitaris, us volem presentar a les comunitats de nova construcció la campanya d’estiu “Per una bona convivència al carrer i a les comunitats de veïns: CONVIVÈNCIA, COSA DE TOTS”.

Aquesta campanya, sorgida com a conseqüència de l’experiència dels propis veïns i veïnes l’estiu passat, té la intenció d’incidir sobre els hàbits quotidians i la relació que existeix entre el carrer i les comunitats de veïns.CONVIVENCIA COSA DE TOTS-page-001 (1)

L’objectiu és prevenir possibles situacions molestes que es produeixin al carrer i que tinguin afectació directa a les comunitats de veïns. La voluntat és establir ponts de diàleg entre el mateixos veïns; entre aquells usuaris de l’espai públic i entre els que viuen als habitatges.

El treball per tal de prevenir i corregir certes situacions des del diàleg i la mediació comunitària implica dedicació i voluntat diària entre totes les parts. En aquest sentit, des del nostre servei atendrem qualsevol situació viscuda com a problemàtica per qualsevol veí i tractarem de cercar la millorar solució en cada cas, comptant sempre que es pugui amb el conjunt de la comunitat i els òrgans de govern pertinents.

La campanya, per tanCONVIVENCIA COSA DE TOTS 4-page-001t, comptarà amb un treball de detecció i tractament diari i, a més, amb cartells i díptics amb missatges útils que cerquen prevenir i fomentar una convivència saludable.

Informar, per últim, que en el marc d’aquesta campanya els representats de les diferents comunitats de veïns han mantingut una trobada amb l’Inspector en Cap de la Policia Local per tal d’aprofundir amb el protocols a seguir i detallar les situacions més habituals que es produeixen al voltant de les comunitats noves. Per qualsevol problema relacionat es pot trucar a la Policia Local i informar de l’incident en qüestió: 93 381 55 55.

CONVIVENCIA COSA DE TOTS díptic-page-001CONVIVENCIA COSA DE TOTS díptic-page-002

Anuncis